Home / Nieuws  / ABSOLUT Introduceert: The ABSOLUT Hidden World

ABSOLUT Introduceert: The ABSOLUT Hidden World

absolut
banner

ABSOLUT VODKA, presenteert een nieuwe samenwerking met het platform The Hidden World. De samenwerking uit zich in een inspirerende en interactieve documentaire vorm, The ABSOLUT Hidden World, waarin ABSOLUT creatief talent faciliteert in het naar buiten brengen van het proces achter de schermen. Hiervoor wordt voornamelijk gebruik gemaakt van social media waar dagelijks nieuwe content gepost zal worden. Elke drie maanden zal ABSOLUT een andere creative volgen en begint deze onthullende reis met niemand minder dan Neerlands topontwerpster Ilja Visser!

ABSOLUT richt zich al tientallen jaren op creativiteit, kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. ABSOLUT gelooft in The Art Of Sharing en geeft hier opnieuw uiting aan door deze samenwerking. Binnen The ABSOLUT Hidden World krijgen creatieve kopstukken de mogelijkheid om hun wereld te delen met het bredere publiek. “ABSOLUT wil inspireren door dat te delen wat nog nooit eerder gedeeld is”, aldus brandmanager Wouter van Dijk. The Hidden World geeft een exclusieve kijk achter de schermen van Nederlands grootste talenten op het gebied van muziek, mode, design, fotografie en kunst. Achter de schermen meekijken wordt visueel gemaakt door middel van video en overig beeldmateriaal en wordt naar buiten gebracht via social media. Speciaal voor The ABSOLUT Hidden World is de Facebookpagina www.facebook.com/ABSOLUTNL ontwikkelt. Door deze pagina te liken kun je exclusief het leven van de creative achter de schermen volgen.

The ABSOLUT Hidden World of Fashion
Ilja Visser staat vooraan om als eerste haar ambacht met het publiek te delen. Zij behoort tot een van de meest succesvolle ontwerpsters die Nederland rijk is. Met haar eigen haute couture en pret-à-porter lijn is zij de perfecte ambassadeur voor The ABSOLUT Hidden World of Fashion. Via haar eigen social media kanalen, die van ABSOLUT en die van The Hidden World laat zij haar creatieve proces zien, in zoveel mogelijk facetten. Alle aspecten die nodig zijn voor onder andere het neerzetten van een spetterende show worden in beeld gebracht. Niet alleen het ontwerpen en het creëren van de collectie maar ook de styling, muziek, leveranciers, producers en andere betrokkenen.

The Hidden World
The Hidden World onthult het creatieve proces en het vakmanschap van artistieke geesten, vanaf het bedenken tot het creëren van hun nieuwe masterpiece en alles wat daar tussen zit. Daarnaast brengt het platform films, foto’s en Tweets direct en ongecensureerd van achter de schermen naar buiten. The Hidden World staat voor inspireren, niet alleen door het delen van vakmanschap maar ook door het aanbieden van workshops, masterclasses en exposities.

Persbericht:ABSOLUT

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!