Home / Nieuws  / Absolut The Circle of Life – Yué Wu

Absolut The Circle of Life – Yué Wu

yue-wu
banner

Absolut en kunst is als Butch & Cassidy, Peppie & Kokkie, Theo & Thea, Jip & Janneke, Batman & Robin… ach je snapt het wel, Absolut en kunst horen gewoon bij elkaar. Niet gek dus dat het initiatief MADE, een creatieve platform voor creatieve artiesten uit verschillende facetten van het vak gesitueerd in hartje Berlijn al jaren ondersteund word door Absolut Vodka. Maar nu is het tijd om de rollen om te draaien. MADE ondersteund Absolut nu namelijk met de Absolut Blank campagne.

De Absolut Blank campagne biedt artiesten een canvas om hun werk te tonen aan een groter publiek, iets waar MADE als platform voor creatieve artiesten volledig achterstaat. De komende maand zal MADE de content van het canvas in het hart van Berlijn op de Alexanderplatz inhoud geven door dagelijks nieuwe werken te projecteren. Een van die projecten is The Circle of Life van Yué Wu die we al eerder tegen zijn gekomen bij Warsteiner’s Taste of Life reclame.

Circle of Life van Yué Wu

Op 1 december 2012 werd het werk getoond van Parijse artiest Yué Wu die bestond uit een installatie en een animatie. De installatie bestond uit 60 met de hand getekende witte flessen die samen een animatie vormden over verandering, groei en hergeboorte. De animatie werd getoond op het canvas op Alexanderplatz tegenover MADE waarna er een live feed werd getoond als Yué Wu live een fles aan het versieren was met zijn tekeningen.

 

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!