Home / Artikelen  / Winnaar: Mozart kit en een fles Mozart Dry

Winnaar: Mozart kit en een fles Mozart Dry

banner

Een maand geleden hebben we onze trouwe bezoekers de kans gegeven om kans te maken op een fles Mozart Dry en een Mozart Dry bartender kit. Vandaag laten we jullie weten wie deze mooie prijs heeft gewonnen! Wil je weten wie?!

Over Mozart

Mozart kennen we al van de chocolade likeuren maar er is sinds kort een nieuw gedistilleerd chocolade product van hun op de markt gekomen namelijk; Mozart Dry. Geen likeur maar een spirit die naar chocolade ruikt en smaakt.

Dat er op de markt echt iets nieuws komt op het gebied van gedistilleerd komt niet veel voor. Mozart heeft hier goed op ingespeeld en heeft ervoor gezorgd dat er een nieuwe categorie ontstaat. Niet voor niets is Mozart Dry benoemd tot de grootste innovatie van het jaar. Na het ruiken, proeven en experimenteren kunnen we zeggen dat we echt een choctail experience hebben gehad! De cacaosmaak van deze spirit is formidabel, door de droogheid is het goed te combineren in cocktails.

De winnaar

Van alle deelnemers die zich hebben ingeschreven hebben we lootjes gemaakt en uiteindelijk is er een gelukkige bezoeker die zich de winnaar mag noemen van een fles Mozart Dry en een Mozart Dry bartender kit.

EN DE WINNAAR IS: STEN VAN DEN BERG

Sten, we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor je adresgegevens. Alvast gefeliciteerd en alvast heel veel plezier met de Mozart Dry.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!