Home / Artikelen  / Wat een Playboy drinkt

Wat een Playboy drinkt

banner

P. Diddy, Ludacris, Dan Aykroyd en vele andere bekendheden hebben hun naam al gekoppeld aan drankmerken. Nu is het de beurt aan een echte Playboy.

Hugh Hefner, oprichter van Playboy is het nieuwe gezicht van vodka merk Stolichnaya en leent zijn gezicht aan deze wereldbekende vodka merk.

‘Would You Have a Drink With You’ heet de nieuwe campagne waarin Hugh Hefner vodka merk Stoli vertegenwoordigd op TV en in print. Op hetzelfde moment lanceert Stoli twee nieuwe smaken, White Pomegranik (de eerste witte pomegranate smakende vodka en een nieuwe gelimiteerde Stoli Ohranj met Playboy Bunny logo.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!