Home / Artikelen  / VENUEZ Hospitality & Style 2011 is GAST VRIJ

VENUEZ Hospitality & Style 2011 is GAST VRIJ

banner

De VENUEZ karavaan trekt ook voor de editie van 2011 naar de Cruise Terminal in Rotterdam. In deze voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerika-Lijn vindt op 5 en 6 april de achtste editie plaats van het toonaangevende evenement op het gebied van Hospitality & Style. De Wonderbar met zintuiglijke prikkeling is terug van weggeweest met als thema: GAST VRIJ in ‘The Museum of Hospitality’. Naast drank is er deze editie aandacht voor design, interieur en vormgeving. VENUEZ is een ontmoetingsplek voor ondernemers, managers en creatieven in de industrie. Het vakevenement geniet internationaal faam als de plek waar de horecagelegenheden van de toekomst tentoongesteld worden.

Voor wie?

Toonaangevende horecaondernemers, managers, journalisten, designers, conceptontwikkelaars, trendwatchers, consultants, toeleveranciers, automatiseerders en andere stakeholders. VENUEZ is een internationaal bekend vakevenement in de industrie. Professionals kunnen zich kosteloos als bezoeker registreren via de website venuez.nl.

De organisatie

Het VENUEZ Hospitality & Style Event is een jaarlijks initiatief van Mondiale Nederland. Zij geeft ook zes keer per jaar het magazine VENUEZ uit met aandacht voor bijzondere horecagelegenheden in het land en nieuws over de drankenindustrie, design en innovaties. Ieder najaar worden ook de VENUEZ Hospitality & Style Awards uitgereikt aan ’s lands meest toonaangevende horecazaken.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!