Home / Artikelen  / VENUEZ EVENT NAAR 2013

VENUEZ EVENT NAAR 2013

banner

Amsterdam RAI heeft besloten om meer tijd te investeren in het nieuwe concept van VENUEZ Event. De eerste editie van VENUEZ Event nieuwe stijl wordt daarom tijdens Horecava 2013 gehouden. Wel wordt tijdens aankomende editie van Horecava, van 9 tot en met 12 januari 2012, een alternatief programma aangeboden onder de naam VENUEZ Event.

Sinds de overname van VENUEZ Event deze zomer door Amsterdam RAI is samen met de branche gekeken naar een nieuw, kwalitatief en onderscheidend concept. Er ligt inmiddels een goede basis voor een nieuwe beurs met een sterke, inhoudelijke programmering. Er is echter meer tijd nodig om de gewenste kwaliteit te kunnen bieden.

Godfried van der Lugt van VENUEZ: “De eerste editie van VENUEZ Event nieuwe stijl moet de industrie versteld doen staan. Samen met onder meer VENUEZ Magazine werkt Amsterdam RAI aan een alternatief programma met diverse activiteiten die tijdens Horecava 2012 doorgang vinden onder de titel VENUEZ Event.”

Joke van der Wijngaart van Amsterdam RAI: “De eerste editie van VENUEZ nieuwe stijl moet het fundament zijn voor de toekomst. You’ll never get a second chance to make a first impression. De verhuizing van het event van april naar januari is een te korte aanlooptijd gebleken om het nieuwe concept van VENUEZ volledig neer te kunnen zetten. Wij hebben daarom besloten om meer tijd te nemen en gezamenlijk met de branche te werken aan VENUEZ 2013. De deelnemers en betrokken partijen zijn inmiddels ingelicht en zullen waar mogelijk participeren in de vervangende evenementen die worden georganiseerd onder de naam VENUEZ Event tijdens Horecava 2012.”​​​​​​​​​​​​​​​​​

bron/tekst: Venuez.nl

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!