Home / Artikelen  / Venuez 09 – Vooruitblik

Venuez 09 – Vooruitblik

banner

31 maart tot en met 1 april is het weer zover, Venuez 09 Hospitality & Style Event voorheen ook wel bekend als bar.nl vindt weer plaats in de Amsterdam Convention Factory. Ruim tachtig standhouders op het gebied van hospitality & style zullen aanwezig zijn om het publiek op de hoogte te brengen van de laatste trends, producten en technologische ontwikkelingen. Iedereen die interesse heeft voor spirits, cocktails, koffie, wijn, interieur en design is hier aan het goede adres.

Niet alleen is het event goed om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste trends in de markt maar ook het leggen van nieuwe contacten en het weerzien van oude bekenden zijn een van de grote aantrekkingskrachten van Venuez 09.

Inspiratie

Ook dit jaar bieden beide dagen een inspirerend programma wat betreft seminars, paneldiscussies en tastings. Bekende gastsprekers uit binnen- en buitenland tonen de fijne kneepjes van het vak met de nieuwste smaken en technieken op het gebied van cocktails en koffie.

Coffee in Good Spirits

Tijdens Venuez 09 zal dit jaar de finale plaatsvinden van Coffee in Good Spirits waar bartenders en barista’s strijden om een plek te bemachtigen voor de wereldkampioenschappen in Keulen. Meer weten over Coffee in Good Spirits kijk hier of op de website van Dutch Coffee Promotion.

Datum: 31 maart- 1 april 2009

Openingstijden: 10.00 tot 19.00 uur

Locatie: Amsterdam Convention

Entree: €10,- na online registratie; €40,- aan de kassa

Inschrijven voor Venuez 09 kan via http://www.venuez.nl

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!