Home / Artikelen  / Update: Team Twee en inschrijving tijdens Venuez

Update: Team Twee en inschrijving tijdens Venuez

banner

Inmiddels heeft ook het tweede team zich aangemeld voor de The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011. Uit het altijd mooie zuiden heeft Team Mundial zich ingeschreven. Dit team bestaat uit Jeroen Lammers, Jordi Valk, Rigoletto de Castro en Bas Verhoeven. Ook dit team bestaat uit enkel toppers en wie weet worden zij wel de uiteindelijke winnaars maar zover is het natuurlijk nog lang niet. Wil jij met je team ook aanspraak maken op de titel The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011? Schrijf je dan nu in via ons inschrijfformulier.

Weet je nu nog niet helemaal zeker of jij en je team aan deze competitie mee willen doen dan kun je er ook nog even rustig over nadenken natuurlijk. Ook tijdens de aankomende Venuez op 5 en 6 april is inschrijving nog steeds mogelijk. Op de stand van Bartender Network bij de ‘Meet and Greet room’ is er ook de gelegenheid om je team in te schrijven. Dit kan op beide dagen tussen 13.30 en 17.30.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!