Home / Artikelen  / Update: Nieuwe inschrijvingen

Update: Nieuwe inschrijvingen

banner

Naast al het Venuez geweld van de afgelopen dagen, loopt de inschrijving van de competitie natuurlijk ook gewoon door. En we hebben weer enkele topteams die zich hebben ingeschreven voor ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011’.

Wij willen graag de volgende teams aan jullie voorstellen.

Bar Italia:

Jim Brands
Staas Lucassen
Daniel Donker
Tim Luynenburg

The College Hotel:

Luuk Gerritsen
Paulus Dekker
Jimmy Cornelisse
Sam Chan

Zij hopen, net als de eerder ingeschreven teams dat zij een kans krijgen om te gaan strijden om de titel van Best Barteam 2011. In de wandelgangen horen we trouwens ook nog dat eventueel de teams van Demain, de Minibar en Little Buddha zich ook nog gaan inschrijven dus dit gaat echt een competitie worden op topniveau.

Zit je nog te twijfelen of je jouw team ook nog zult inschrijven? Niet meer langer over nadenken maar gewoon doen. We willen iedereen uit het hele land zien dus schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!