Home / Artikelen  / Update: Inschrijving Zussen

Update: Inschrijving Zussen

banner

Eindelijk kunnen wij vermelden dat een team uit onze ‘home town’ Utrecht zich heeft ingeschreven voor ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011. Met trots presenteren wij Zussen als nieuwste inschrijving. Het team bestaat uit Tony Valens, Yorn Bachofner en Laura Emmens. Dit team zal de eer van Utrecht gaan verdedigen tijdens de competitie voor Best Barteam 2011.

Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven, want na vandaag sluit de inschrijving. Wees er dus snel bij en schrijf je team in om kans te maken op de de titel ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!