Home / Artikelen  / Update: Inschrijving derde team

Update: Inschrijving derde team

banner

Een nieuwe dag en dat betekend ook weer een nieuwe inschrijving. Er heeft zich dus alweer een volgende venue aangediend om te strijden voor ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011’. Met gepaste trots bedanken wij ‘MOMO Amsterdam’ voor de inschrijving. Team MOMO bestaat uit de bartenders; Niels van Horssen, Rick Joore, Rafael Reyes en Mustafa Kiziltepe. Wil jij met je team ook aanspraak maken op de titel The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011? Schrijf je dan nu in via ons inschrijfformulier.

Weet je nu nog niet helemaal zeker of jij en je team aan deze competitie mee willen doen dan kun je er ook nog even rustig over nadenken natuurlijk. Ook tijdens de aankomende Venuez op 5 en 6 april is inschrijving nog steeds mogelijk. Op de stand van Bartender Network bij de ‘Meet and Greet room’ is er ook de gelegenheid om je team in te schrijven. Dit kan op beide dagen tussen 13.30 en 17.30.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!