Home / Artikelen  / Topchef… uhhh Topbartender

Topchef… uhhh Topbartender

banner

Kookprogramma’s zijn wereldbekend, ook in Nederland. Programma’s als Over de Kook, Topchef en Masterchef worden door het Nederlandse publiek goed bekeken. In de VS nemen ze nu in plaats van de chefkok, de bartender als het stralende middelpunt in het programma ‘On The Rocks’.

Seizoen 3 van ‘On The Rocks: The Search for America’s Top Bartender featuring Absolut Vodka’ start op 30 oktober na Saturday Night Live op bepaalde NBC tv stations door heel de VS. Hierbij maken 8 bartenders kans op een geldprijs van 100.000 dollar. Leuk initiatief vinden wij het in ieder geval hier op de redactie!

Alvast de deelnemers/deelneemsters bekijken? Dat kan op de speciale pagina op LXTV van On The Rocks 3. Geen zin om daar naartoe te surfen? Bekijk dan hier het introductiefilmpje van Charles Joly van de Drawing Room in Chicago.

Dan vergeet ik ook nog eens bijna de laatste aflevering van seizoen 2:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!