Home / Artikelen  / The Spirit Society: Cointreau

The Spirit Society: Cointreau

banner

Gisteren werd er een nieuwe Spirit Society georganiseerd door The Fabulous Shaker Boys. Deze editie stond geheel in het teken van ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011. Alle deelnemende teams waren aanwezig om alle spelregels over deze competitie voor het eerst te horen. Deze spelregels zullen wij binnenkort ook nog op site plaatsen, zodat iedereen ze nog een keer door kan lezen.

Verder stond deze dag garant voor het weerzien met oude bekenden, kennis maken met vele nieuwe gezichten en natuurlijk heerlijke drankjes. Cointreau had bijvoorbeeld een heerlijke punch bereidt en Little Buddha zorgde voor geweldige sushi. De meeste van jullie zullen er bij aanwezig zijn geweest dus daarom zullen wij het verhaal hier niet nogmaals gaan herhalen maar hebben we nog enkele foto’s van deze middag voor je op een rij gezet.

Foto’s: Ming Chao

[nggallery id=42]

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!