Home / Artikelen  / The Spirit Society (3 mei aanstaande)

The Spirit Society (3 mei aanstaande)

banner

Op drie mei aanstaande is er weer een nieuwe Spirit Society in Little Buddha in Amsterdam, georganiseerd door The Fabulous Shaker Boys. Tijdens deze editie zal er meer informatie worden gegeven over ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011. Daarnaast zijn er uiteraard ook weer enkele interessante gastsprekers aanwezig.

Onderstaand hebben we het programma voor deze dag even voor je op een rij gezet.

– 13.30 uur aanvang
– 14.00 uur Presentatie; Douglas
– 15.00 uur Pauze.
– 15.15 uur Presentatie; Ricardo Sporkslede – in and outs Cointreau Best Bar Team 2011.
– 16.00 uur Presentatie Sebastian Stam Roomers Frankfuth.

Dit programma is nog niet helemaal definitief maar in grote lijnen zal de dag er zo uit komen te zien. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus als je je nog op wil geven, dan moet je snel zijn. Aanmelden kan via Jorrit@fabulousshakerboys.com. Wij hopen je daar te zien!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!