Home / Artikelen  / The Bacardi Legacy Challenge 2011

The Bacardi Legacy Challenge 2011

banner

Wat een paar jaar geleden nog zo klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste cocktailwedstrijden ter wereld.:De Bacardi Legacy Challenge. De strijd gaat weer beginnen en inmiddels doen er meer dan 20 landen mee! En alsof het niet genoeg is om de wereldtop aan het werk te zien met hun eigen creaties, bestaat Bacardi op de dag van de finale ook nog eens 150 jaar. Een feestje dat gevierd moet worden, en wel op Puerto Rico!

Dit jaar gaan alle inschrijvingen via TRUE ORIGINALS, het nieuwe wereldwijde cocktailplatform van Bacardi. Je kunt er video content bekijken van bartenders over de hele wereld, maar ook je eigen profiel maken en filmpjes uploaden. Je kunt er recepten met elkaar delen, netwerken voor je volgende cocktailreis of goed op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in de global cocktail industrie. Naast het inschrijfformulier kun je hier ook terecht voor alle reglementen en eisen.

De Bacardi Legacy Challenge 2011 bestaat uit foto voorrondes in de Vesper Bar, een nationale finale in Amsterdam, een buitenlandse trainingskamp met alle winnaars en een adembenemende, internationale wereld finale in Puerto Rico.

De challenge? Creëer een eigen, originele cocktail die jou wereldwijd op de kaart kan zetten met Bacardi als inspiratie. That’s it.

Mocht je toch vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij de welbekende Brand Ambassador van Bacardi: Ron Simpson. Je vind zijn contactgegevens hieronder.

Info: +31653185005 & ronsimpson@bacardi.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!