Home / Artikelen  / Seminar Marmelade & Siropen

Seminar Marmelade & Siropen

banner

Tijdens de Amsterdam Bar Week op 22 september organiseerden XO Hospitality (Lydia Soedadi & Boudewijn Mesritz) samen met Andrew Nicholls in de Vesper Bar in Amsterdam een seminar over marmelade en siropen.

Bij binnenkomst rook je al de heerlijke geuren van verse ingrediënten die rustig in een pannetje stonden te dampen. Toen we compleet waren was het tijd om te aanschouwen hoe Lydia, Boudewijn en Andrew ons alles vertelden over marmelades en siropen.

Jammer dat sommigen van jullie er niet waren (jullie weten wel wie jullie zijn;)). Daarom willen we er ook niet teveel over kwijt op Sensez omdat we vinden dat je er zelf bij had moeten zijn om het te ruiken en te proeven. Zelf vonden we het een van de meest indrukwekkende seminars van het jaar ondanks het feit dat er geen alcohol in het spel was;) Dus bij de volgende seminar van XO Hospitality en Andrew Nicholls ben je er gewoon bij.

Wij willen graag Lydia, Boudewijn en Andrew bedanken voor deze indrukwekkende seminar!

Een impressie van de middag is te zien op het volgende filmpje.

Tijdens dezelfde seminar laat Andrew zien hoe hij een Old Fashioned maakt met bergamot siroop, rye whisky en cognac.

Weten hoe je een Falernum maakt in 10 minuten? Stay tuned!

[nggallery id=55]

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!