Home / Artikelen  / Overwinning Door 74

Overwinning Door 74

banner

Tijdens de Hospitality & Style Awards 2009 behaalde Door 74 een grote overwinning. Niet alleen werd Door 74 benoemd tot beste Cocktail Bar 2009 waarmee ze Demain (Nijmegen), Skyybar (Amsterdam) en Zin (Rotterdam) achter zich lieten, ook werd hoofdbartender Timo Janse bekend gemaakt als de beste bartender van Nederland 2009.

Best Bartender

De competitie van Best Bartender vond plaats op 9 november 2009 waarbij 20 deelnemers streden om deze felbegeerde titel. Na de Creation & Mixology ronde bleven drie bartenders (Fjalar, Florian en Timo) over die door gingen naar de Service & Personality ronde. De winnaar werd pas op de Hospitality & Style awards bekend gemaakt.

Wij willen dan ook Philip Duff, Sergej Fokke en Timo Janse feliciteren met deze overwinning.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!