Home / Artikelen  / Ook Stolichnaya naar A Brand New Day

Ook Stolichnaya naar A Brand New Day

stolichnaya
banner

Eerder meldden wij al dat ABND distributeur werd voor Campari en nu bereikt ons ook het nieuws dat Stoli gedistribueerd zal worden door A Brand New Day. Zoals bekend houdt International Marques er in Nederland mee op en zijn de merken op zoek naar nieuwe partners. Zo ging Grand Marnier eerder al naar Diageo en Campari zoals gezegd al naar ABND. Nu gaat dus ook Stolichnaya naar ABND.

Stoli heeft een hele range vodka’s met onder andere Stolichnaya Premium, de flavoured range en de Elit. Het gehele assortiment zal worden aangeboden door ABND. Ruud Goesten van ABND zegt dan ook zeer blij te zijn met de toevoeging van deze vodka aan hun portfolio: “Met Stolichnaya heeft A Brand New Day een compleet dranken portfolio voor de horeca en de retail”, aldus Goesten.

De nieuwe distributie overeenkomst zal starten op 1 februari 2012.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!