Home / Artikelen  / Master Bartending Course Jeff 'Beachbum' Berry en Rob 'Ihi Lani' Rademaker

Master Bartending Course Jeff 'Beachbum' Berry en Rob 'Ihi Lani' Rademaker

banner

De Bols Bartending Academy kondigt met trots Jeff ‘Beachbum’ Berry aan als gast trainer op maandag 11 Oktober en dinsdag 12 Oktober.

Beachbum Jeff Berry is een van Imbibe’s 25 meest invloedrijke cocktail persoonlijkheden van de afgelopen eeuw. Als Tiki historicus heeft Jeff Berry maar liefst 5 boeken geschreven over de Polynesische cocktail cultuur en heeft hij jaren onderzoek gedaan naar Tiki cultuur en Tiki legendes zoals Don the Beachcomber.

Hij geeft cocktail seminars over de hele wereld en helpt de nieuwe generatie tiki liefhebbers de waardering te krijgen wat het verdiend.

Modules:

– De geschiedenis van Tiki en Tiki drankjes (van drooglegging tot disco; de 40 jaren drink fenomeen en de mensen erachter)
– Zombie en Mai Tai
– Tiki cocktails bereiden
– Garnering en de Tiki aan je drankje meegeven
– Beachbum Berry’s Remixed

Prijs:
€ 285,60 inclusief 19% BTW

Programma:
9.00 – 17.00 (een dag)

Oud studenten van de Bols Bartending Academy die International Bartending Level 1 of Flair Bartending cursus hebben gevolgd krijgen 20% korting en betalen slechts € 238,-

Inclusief:
– Internationaal certificaat gesigneerd door Jeff ‘Beachbum’ Berry
– Zijn boek ‘Remixed’ gesigneerd
– Een lichte lunch

De cursus kan geboekt worden van vrijdag 16 september vanaf 13.00 op www.bolsbartendingacademy.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!