Home / Artikelen  / Master Bartending Course Gary Regan

Master Bartending Course Gary Regan

banner

De Bols Bartending Academy kondigt vol trots een Master Bartending Course aan met Gary Regan op 30 augustus om 9.30.

Gary Regan is opgegroeid in Britse pubs, hij aan het werk werd gezet door zijn ouders als bartender op 14 jarige leeftijd en vluchtte in 1973 naar New York City. Meer dan twee decennia lang heeft hij achter de bar gestaan in verschillende bars in Manhattan en in 1990 begon hij te schrijven over zijn favoriete onderwerp ‘drinks and drinking’. Hij publiceerde zijn eerste boek; “de Bartender’s Bible” in 1991 en werd al snel een legende in de internationale Bartending Scene. Zijn boek “the Joy of Mixology” is een inspiratie voor bartenders wereldwijd.

De Masterclass zal bestaan uit de volgende onderdelen:

– International Bartending trends; VS, Azie en Europa.
– The Bartenders Gin Compenidum; Gary’s laatste boek.
– Gin Tasting.
– International Bartending Competitions; Gary is vaker jury tijdens bartender competities en legt uit hoe een deelnemer punten kan scoren.
– Advanced mixology; Gary zal zijn visie geven over Mixology en zal een paar van zijn favoriete cocktails creëren.
– Market fresh creative session; alle studenten zullen worden uitgedaagd om een cocktail te creëren met luxe ingrediënten en zal alle cocktails proeven.
– De gedrag codes van de bartender op het gebied van hosting, communicatie en de beleving van een gast.

De prijs om deze cursus bij te wonen is €285,60 inclusief BTW. Oud studenten van de Bols Bartending Academy betalen €238 euro.

De Masterclass is inclusief:
– Internationaal certificaat ondertekend door Gary Regan
– Gesigneerde kopie van zijn boek “The Bartenders Gin Compendium
– Regan’s Orange Bitters no 6
– Simpele lunch

De Bols Bartending Academy zal ook een gratis Classic Cocktail Uur met Gary Regan organiseren in de spiegelbar van de House of Bols na de cursus voor de studenten.

Wees er echter snel bij want er kunnen maar 12 mensen meedoen met de masterclass. Inschrijven kan op vrijdag 24 juni vanaf 10.00 uur

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!