Home / Artikelen  / Lekker luchtig: Prison Bar

Lekker luchtig: Prison Bar

banner

De politie in het Noorden van Mexico heeft een bar ontdekt die bier, tequila en vodka serveerde aan haar gasten. Tot zover niets geks, zul je denken. Het probleem was alleen dat deze bar in een gevangenis zat en de gasten, gedetineerden waren.

Een woordvoerder van justitie in de regio Chihuahua, waar de gevangenis zich bevindt, zegt dat de adjunct-directeur van de gevangenis inmiddels is ontslagen. Ook wordt er nog een onderzoek ingesteld naar enkele van de bewaarders.

De bar werd afgelopen dinsdag ontdekt. De politie heeft hierbij 200 blikjes bier, 12 flessen tequila en 20 flessen vodka in beslag genomen. De bar was ook nog voorzien van een pooltafel.

Ok, we weten dat het niet mag natuurlijk maar als je op deze manier je ‘gasten’ rustig kunt houden en ze niet de hele tent slopen, dan is er in mijn ogen niets mis mee toch? Iedereen moet toch kunnen genieten van een heerlijk drankje op z’n tijd en met de voorraad die zij daar hadden staan, kon je wel een leuk feestje geven. Ben trouwens wel benieuwd hoe de gedetineerden zich gaan gedragen nu ze helemaal geen alcohol meer krijgen. Ik gok dat het er vast niet gezelliger op is geworden.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!