Home / Artikelen  / Het ultieme vaderdag cadeau

Het ultieme vaderdag cadeau

banner

Vaderdag kan een hele mooie dag worden voor een van de gelukkige vaders. Het betreft een zeer luxe vaderdag pakket bij de Mandarin Oriental in New York. Het hotel bezit namelijk een van de enige zes flessen Glenfiddich 50 jaar die beschikbaar is in Noord Amerika en een van de gelukkigen kan deze zeldzame single malt schotse whisky ontvangen als onderdeel van Glenfiddich’s vaderdag pakket.

De 50 jarige Genfiddich heeft een verkoopprijs van 16.000 dollar waarvan de oplage is gelimiteerd tot 500 individueel genummerde, handgeblazen glazen flessen met decoratie van schots zilver. De flessen worden verpakt in leren kisten, elk in gezelschap van een boek en een gesigneerde certificaat.

De Glenfiddich vaderdag pakket begint met een ritje in een Bentley van het vliegveld naar Mandarin Oriental. De gelukkige vader zal dan verblijven in een suite met uitzicht op Central Park, de skyline van Manhattan en zal dan ook zijn persoonlijke fles Glenfiddich 50 jaar ontvangen met een special kado van Glenfiddich. Alsof dat nog niet genoeg is, bevat het pakket ook een vier gangen diner in goed gezelschap van Glenfiddich 15, 18, 21 en 30. Het pakket kost 33.100 dollar waarvan er maar een pakket beschikbaar is.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!