Home / Artikelen  / Het eerste Bar Team heeft zich aangemeld

Het eerste Bar Team heeft zich aangemeld

banner

De eerste deelnemers van ‘The Cointreau’s Superioirity Best Bartender Team Contest 2011′ hebben zich aangemeld. Dit zijn niemand minder dan Timo Janse, Leroy Soumokil, Tess Posthumus en Remco Babay van Door 74, Amsterdam. Wie durft zich te meten aan dit team van topbartenders? Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.

Naar aanleiding van wat vragen willen we via dit bericht alvast wat antwoorden geven via een Q&A.

Q. Wanneer start de wedstrijd?
A. Het streven is om midden mei te starten en de competitie zal zo’n 2,5 maand duren. In deze periode zal elk team aan verschillende onderdelen worden getoetst. Uiteindelijk 4 teams zullen worden toegelaten tot de grand final.

Q. Mogen wij ook met minder bartenders meedoen?
A. Er mogen minimaal 2 en maximaal 4 bartenders per venue meedoen.

Q. Ik werk niet in een venue, mag ik ook meedoen?
A. De wedstrijd is bedoeld voor bartender teams die in een venue werken.

Q. Wanneer wordt bekendgemaakt welke teams er mogen meedoen?
A. Uiterlijk vrijdag 8 april zal bekend worden gemaakt welke teams er meedoen. Hierbij weegt de motivatie zwaar mee.

Q. Wanneer krijg ik meer info?
A. Tijdens de Spirit Society op dinsdag 26 april 2011 zal alle informatie aan je worden doorgegeven. Je wordt automatisch uitgenodigd als je je hebt ingeschreven voor de contest.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!