Home / Artikelen  / Help onze vriend Ueno San!

Help onze vriend Ueno San!

banner

Japanners zijn een trots volk en zullen dan ook niet zo snel om hulp vragen of financiële hulp accepteren. Zo ook onze Japanse vriend Ueno San. Tijdens de verschrikkelijke gebeurtenissen in Japan is ook Bar High Five van Ueno San niet ongeschonden gebleven. Bar High Five heeft niet alleen ernstige materiële schade, maar het publiek blijft ook nog eens weg van kleine luxe barren zoals deze, omdat zij op dit moment wel andere zaken aan hun hoofd hebben. 

Joerg Meyer, eigenaar van Bar Le Lion in Hamburg wilde Ueno San daarom een donatie geven, maar als een echte Japanner weigerde Ueno San dit. Een van de vaste gasten van Joerg, Steffen Teske, werkzaam voor FameFact in Berlijn kwam met een geweldig idee. In plaats van het doneren van geld worden er Drink vouchers verkocht die je kunt verzilveren in Bar High Five in Japan. Een donatie is het niet, maar het kan er wel voor zorgen dat Ueno San in deze moeilijke tijden zijn bar open kan houden. 

Weten hoe je een voucher kunt kopen via Facebook? Bekijk dan de volgende video.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!