Home / Artikelen  / Grand Marnier Trophy 2010

Grand Marnier Trophy 2010

banner

De Nederlandse Grand Marnier Trophy finale is weer achter de rug en de winnaar is bekend die Nederland gaat vertegenwoordigen in Frankrijk. In totaal deden er 19 kandidaten mee met deze longdrink wedstrijd, waaronder Niels van Horsson (Seven Sins Cocktails), Mark de Krom (Guest Republic), Anthony Pullen (Flairbartender), Kevin Kroon (Evolution), Eric Ballema (Purple2Drink) en Lachlan Morris (Seven Sins Cocktails).

Tussen de voorronde en de uiteindelijke finale hebben we mogen genieten van de infotainment van Lodi von Schmidt en Onno Splinter, waar meer werd verteld over koffie cocktails met Grand Marnier. Naast de Grand Cappucino hebben we ook de Grand Chocolate Martini, Grand Roses Coffee en Grand Orange Powered Coffee mogen proeven, allen bedacht en uitgevoerd door Lodi en Onno.

Na deze infotainment werd de Finale gehouden waar de 6 overgebleven kandidaten hun kunsten mochten vertonen. De winnaar van deze finale en de persoon die Nederland mag vertegenwoordigen is Lachlan Morris. Wij wensen Lachlan dan ook alle geluk in Frankrijk.

[nggallery id=11]

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!