Home / Artikelen  / Four Roses Masterclass

Four Roses Masterclass

banner

Zet woensdag 24 maart alvast in je agenda want op deze dag wil je echt in Amsterdam zijn. Het belooft een dag te worden vol passie, vakmanschap en veel, heel veel bourbon…

Voor het eerst is Mr. Four Roses Jim Rutledge in Nederland op uitnodiging van het “Whisky Festival Noord Nederland” met ons en zal hij als bourbon expert een aantal masterclasses verzorgen. Nog vóórdat hij deze masterclasses geeft, hebben jullie de mogelijkheid om kennis te maken met deze grootheid uit de Bourbon Hall of Fame.

Samen met Pernod Ricard Nederland organiseert Beverage Business op 24 maart een unieke seminar over Four Roses Bourbon. In het spannende World Fashion Hotel bezoeken wij de Sky Bar waar Jim Rutledge een uitgebreid verhaal zal geven over o.a. de rijke historie en de uniekheid van Four Roses door het gebruik van 10 verschillende recepturen. Alles dat je ooit over Bourbon wilde weten kun je nu te weten komen.

Er zal geproefd, geshaked en genetwerkt worden. En dat alles met een fantastisch uitzicht over Amsterdam! Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan en zorg dat je erbij bent!!!

Aanmelden voor dit evenement kan op de website van Beverage Business.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!