Home / Artikelen  / Een reis naar verweggistan? Doe mij maar $15,000

Een reis naar verweggistan? Doe mij maar $15,000

banner

Dat Vegas alles groter wilt doen laten ze ook zien in een cocktailwedstrijd. De wedstrijd genaamd Shake It Up! 2011 Creative Cocktail Challenge heeft maar liefst een hoofdprijs van $15,000. Mocht je tweede worden in de competitie, dan hoef je ook niet te treuren want dan ga je naar huis met een prijs van $6000.

De cocktail wedstrijd wordt gehouden in de Nightclub & Bar Convention and Trade Show op 8 maart 2011. Uiteraard zit er een limiet aan de ingrediënten die er tot je beschikking staan, but hey, it’s Vegas dus er zijn 155 ingrediënten die gebruikt kunnen worden voor je cocktail.

Mocht rond 8 maart 2011 in de buurt van Vegas zijn, zorg er dan in ieder geval voor dat je die prijs mee naar huis neemt! Oh en voor je voor niets gaat, vergeet niet hun wedstrijdreglement te lezen.

Gespot bij: Facebook users Sipped.tv & Philip Duff

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!