Home / Artikelen  / Door74 lanceert nieuwe website

Door74 lanceert nieuwe website

banner

Mensen die in het verleden de website van Door74 bezochten, kwamen vaak voor een teleurstelling te staan. Daar is nu verandering in gekomen door de lancering van een nieuwe site en webapp voor je iPhone.

Als we de site bezoeken zien we een aantal features waar voorheen alleen een foto stond met een telefoonnummer. Zo is er een mogelijkheid om een webapp voor je iPhone te installeren waar je na installatie cocktailrecepten, foto’s, nieuws en events kan bekijken.

Op de site zelf kan je het menu van Door74 bekijken en je inschrijven voor de nieuwsbrief die eens in de 2 maanden verschijnt. Ook aankomende events zullen op de site worden aangekondigd.

Benieuwd hoe de site is geworden? Bezoek dan de website van Door74!

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!