Home / Artikelen  / Dolce & Gabbana motion picture

Dolce & Gabbana motion picture

banner

Quando, Quando, Quando zou een nieuwe film worden door mode ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Over de film is niet veel bekend maar schijnt zijn debuut te maken op 7 september 2010.

Wordt het een promotionele korte film, campagne of een motion picture? Het antwoord is dichtbij, er scheen namelijk op YouTube een trailer rond te zwerven van Quando, Quando, Quando die inmiddels niet meer beschikbaar is door een claim vanwege auteursrechten door Bacardi-Martini.

Het zou zomaar een korte promotionele film kunnen worden van Martini Gold door Dolce & Gabbana.

Voor degenen die niet weten waar de naam Quando, Quando, Quando vandaan komt. Je zal het licht zien na het beluisteren van de volgende liedjes.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!