Home / Artikelen  / Dita Von Teese voor Perrier

Dita Von Teese voor Perrier

banner

De bekende Franse sparkling mineraal water Perrier heeft Dita Von Teese ingeschakeld om wat sex appeal te injecteren in het merk.

Naast de letterlijke ‘teaser’ is Dita ook te zien op de interactieve website Perrier By Dita die zo sexy is dat er een waarschuwing is voor jongeren.

De ‘Perrier by Dita’ website speelt zich af in de Perrier Mansion, waarbij de kijker in een porsche 911 arriveert en een deur opendoet waar Dita aan het wachten is. De eerste deur laat je foto’s nemen van Dita in sexy poses, de tweede deur zorgt dat je een spel kan spelen waarin Dita instructies opvolgt van gegraveerde dobbelstenen.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!