Home / Artikelen  / Disaronno Mixing Star 2012 Winnaar

Disaronno Mixing Star 2012 Winnaar

disaronno-mixingstar2015
banner

De titel van de 2012 Disaronno MIXING STAR gaat naar Francesco Cione. De Italiaanse barman kwam als winnaar uit de bus tijdens de finale. Deze finale werd gehouden in Berlijn en hierin streden 16 bartenders vanuit de hele wereld om de winst, met uiteindelijke winnaar dus Francesco Cione

Met de cocktail Disarollywood, overtuigde Francesco de jury en werd hij bekroond met de titel Mixing Star 2012. Naast deze titel krijgt Francesco ook nog een ticket aangeboden naar Mumbai. Hier zal hij niet alleen naartoe gaan om vakantie te vieren maar ook om mee te spelen in een echte Bollywood film. Uiteraard zal hij in deze film gaan schitteren als bartender. Naast deze prijzen zal zijn cocktail ook worden opgenomen in de The Mixing Star Hall of Fame waarin naast zijn cocktail ook een selectie is gemaakt van alle andere top inzendingen.

Helaas dus geen Nederlandse winnaar voor de Mixing Star 2012 maar uiteraard willen wij Francesco Cione van harte feliciteren met deze prestatie. Volgend jaar zal er natuurlijk weer een nieuwe Disaronno Mixing Star competitie zijn dus al jullie bartenders kunnen alvast weer na gaan denken over een nieuwe cocktail die de ster van de toekomst gaat worden.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!