Home / Artikelen  / Cointreau Privé door Dita Von Teese

Cointreau Privé door Dita Von Teese

banner

Burlesque superster Dita Von Teese die we al eerder hebben gezien als het gezicht van Perrier en Cointreau om de merken wat meer sex appeal en pit te geven, opent samen met Cointreau een members only club in de Parijse Montmartre district.

De club genaamd Cointreau Privé zal worden geopend op de verjaardag van Dita op 29 September en zal daarna een maand lang open blijven.

Cointreau Privé zal haar signature cocktail serveren die bestaat uit Cointreau, appelsap, citroensap en violensiroop waarbij we een garnering kunnen verwachten van Swarovski kristallen en veren.

Om lid te zijn van de club kan je je inschrijven op cointreauprive.fr. Bij de inschrijving zal je een armband ontvangen die je toegang verleend tot de members only club.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!