Home / Artikelen  / Cointreau Best Barteam 2011: De deelnemers

Cointreau Best Barteam 2011: De deelnemers

banner

De afgelopen weken heb je hier verschillende teams voorbij zien komen die een gooi willen doen naar de titel ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011. De competitie gaat bijna van start en daarom willen we hier nog eenmaal een overzicht geven van alle teams die mee gaan strijden om deze titel.

Door 74
Mundial
MOMO
Bar Italia
The College Hotel
Club NL
Mad Mick’s Breakaway Cafe
Marquee
Little Buddha
Zussen
Zeezicht
Fellini
Quasi Molo

Dit zijn de teams die het gaan doen. Zij gaan strijden voor de titel ‘The Cointreau’s Superiority Best Bartender Team Contest 2011. Het is een indrukwekkende lijst met alleen maar topteams dus dit wordt een zeer interessante competitie. We zullen ze binnenkort allemaal persoonlijk aan jullie gaan voorstellen dus hou de site in de gaten om hoogte te blijven van de competitie Best Barteam 2011.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!