Home / Artikelen  / Bols introduceert likeurfoam

Bols introduceert likeurfoam

banner

Zelf je eigen foam maken om een cocktail mee af te maken is niet voor iedere bar weggelegd. Lucas Bols introduceert daarom Bols foam, volgens Bols de eerste en enige likeurschuim in de wereld.

De foam is bedoeld om cocktails, shots, koffie en desserts mee af te maken en is vanaf april verkrijgbaar in een pakket met drie 200 ml flessen en een special hiervoor ontwikkelde schuimpomp. Door middel van deze schuimpomp veranderd de likeur direct in schuim, volgens Bols komt dit omdat er een gepatenterde natuurlijk bestanddeel aan de likeur is toegevoegd.

Een fles levert 2 liter schuim op en behoud volgens Bols 15 minuten zijn stevigheid en is er in 6 smaken; Blue Curacao, Banaan, Creme de Cassis, Amaretto, Cacao White en Green Peppermint.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!