Home / Artikelen  / Bols Bartending Academy gaat internationaal

Bols Bartending Academy gaat internationaal

banner

Sinds de oprichting van de Bols Bartending Academy eind 2007 in Amsterdam behaalden meer dan 2000 bartenders uit 15 verschillende landen hun allround International Bartending certificaat. Bols Bartending Academy is echter niet meer alleen in Amsterdam actief en begint met een Bols Bartending Academy Tour.

Eerste stop van dit exclusieve internationale event is New Orleans, waar een aantal van ’s wereld beste bartenders zijn geselecteerd om de grootste en meest geavanceerde bartender academy bij te wonen. Uiteraard een uitstekende kans om te werken met de beste bartenders uit de industrie en om de bekende diploma te behalen van de Bols Bartending Academy.

Trainers

Rob Rademaker startte zijn carrière in de keuken maar kwam er al snel achter zijn ware roeping achter de bar. Snel ontwikkelde hij zich als een bartender van wereldklasse, werkend in topbarren in Amsterdam, het managen van een cocktail lounge in Griekenland en het trainen van bartenders international als onderdeel van ’s werelds meest geavanceerde bar school.

Tal Nadari begon zijn carrière met het creëren van een 60 cocktails tellende cocktailkaart voor Mme. Jeanette, Amsterdam’s eerste echte cocktailbar. Later was hij een van de oprichters van de Fabulous Shaker Boys en op dit moment zorgt Tal dat Lucas Bols USA zijn aandacht verdiend.

Naren Young heeft talloze cocktails gecreëerd in prestigieuze bars over de hele wereld, waarbij hij in de tussentijd ook de titel bemachtigde voor ‘World Cocktail Master’ bij de Bols 200 competitie. Naast dat Naren zich bezighoud met cocktails, is hij ook freelance journalist en deelt hij zijn passie voor eten, drinken en reizen in een aantal bekende publicaties.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!