Home / Artikelen  / Bols Around the World – Shaking Twenties

Bols Around the World – Shaking Twenties

banner

De finale van de Bols Shaking Twenties vond op 22 Maart 2010 plaats in de Escape in Amsterdam. In de voorronde hebben deelnemers de kans gehad om een plek te bemachtigen op deze spannende dag door hun eigen recept op te sturen.

In de voorronde werd ieder continent beoordeeld door een cocktail grootheid, zo hadden we voor Noord-Amerika David Wondrich als jurylid, Daniel Estremadoyro voor Zuid-Amerika, Stanislav Vadrna voor Europa, Kurt Schiechter voor Afrika, Jason Crawley voor Australië en de geliefde Japanse Bartender Hidetsugu Ueno voor Azië.

De zes bartenders die zijn uitgekozen door de jury van hun continent werden uitgenodigd om mee te doen aan deze fantastische finale.

Timo Janse won de wedstrijd uiteindelijk met zijn ‘Breakfast Club Fluff’, een combinatie van Bols Parfait Amour, Bols Genever, verse citroensap, room, eiwit en zelfgemaakte limonade.

Gefeliciteerd Timo! Je hebt het verdiend!

[nggallery id=16]

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!