Home / Artikelen  / Bartender to Bartender | Venuez 2011

Bartender to Bartender | Venuez 2011

banner

Op 5 en 6 april aanstaande vindt Venuez 2011 ook dit jaar weer plaats in de Cruise Terminal Rotterdam. The Fabulous Shaker Boys en Bartender Network organiseren elke editie de Cocktail Show Bar en zorgen ook dit jaar voor een zeer verrassende line-up! Dit jaar zullen ze het anders aanpakken dan de voorgaande jaren met de Cocktail Show Bar. De komende editie heeft een andere manier van benaderen. Grote namen uit de cocktailindustrie als Erik Lorincz, maar ook minder bekende namen zullen een interessant verhaal vertellen.

Het thema voor dit jaar is; Bartender to Bartender – “Bartending a Lifetime Experience”. The Fabulous Shaker Boys willen hiermee een programma neerzetten met een verhaal van bartender tot bartender. Er zal een sprekersprogramma zijn met een verhaal van bartender tot bartender. Tijdens de seminar zal de spreker zijn carrière weergeven, eventueel gekoppeld aan een thema. Er zal bijvoorbeeld een sessie zijn met de titel “From three starchef to bartender”! Een sterrenkok die zijn baan als chef verruilt heeft voor bartending! Verder zal er een sessie zijn van de zesde generatie Savoy head bartenders en winnaar van de World Class Competitie, Erik Lorincz. Dit is een bartender die in de voetsporen treedt van de legendarische Ada Cole, Harry Johnson en Peter Dorelli! Daarnaast is deze spreker winnaar van dé meest prestigieuze cocktail competitie in de wereld; World Class! Ook zullen er dit jaar weer nationale bartenders aanwezig zijn, zoals Misja Vorstermans. Samen met Andrew Nicolls gaat Misja een sessie geven over hoe je je gasten kan beïnvloeden.

Een andere manieren van benaderen is de nieuwe indeling van de ruimte. De gehele ruimte zal in drieën worden gedeeld. Eén van de ruimtes zal ingevuld worden als het sprekers gedeelte van de Cocktail Show Bar. Een andere ruimte zal fungeren als een “meet & great” ruimte, waar een bar aanwezig zal zijn om de gasten te voorzien van speciale drankjes/cocktails. In de derde ruimte zal een interactief programma worden neergezet, waar één van de sprekers, of een bekende bartender, een item zal behandelen met de gasten.

Op de Facebook pagina van The Fabulous Shaker Boys is het mogelijk fan te worden om de laatste updates te ontvangen. Om Venuez 2011 en de Cocktail Show Bar te bezoeken kan men surfen naar Venuez om aldaar een aanmeldingsformulier in te vullen.

Achtergrond


Op 5 en 6 april aanstaande vindt Venuez 2011 ook dit jaar weer plaats in de Cruise Terminal Rotterdam. The Fabulous Shaker Boys en Bartender Network organiseren de Cocktail Show Bar met seminars van grote namen uit de cocktailindustrie, maar ook minder bekende namen met een interessant verhaal. Iedereen kan zich op de Facebook pagina van The Fabulous Shaker Boys aanmelden voor de laatste updates.