Home / Artikelen  / Bar Shirt Awards 2009

Bar Shirt Awards 2009

banner

Dat Facebook kan leiden tot leuke contacten en initiatieven hebben we hier bij Sensez wel gemerkt. Opmerkelijk is dat er ook een wedstrijd uit kan volgen. Zo is de Bar Shirt Award 2009 een feit geworden door Facebook.

Zo zette Joerg Meyer een bericht op Facebook om samen met Marcel en Mario om polo’s te maken voor de Barconvent in Berlijn en dat ze op zoek zijn naar leuke slogan’s. Na de vele reacties hebben ze besloten om er een competitie van te maken, de Bar Shirt Award. Om naar eigen zeggen in de jury te kunnen komen omdat Joerg zelf vindt dat hij lijdt aan een ‘licht’ overgewicht en geen t-shirt kan dragen en maar dus beter kan oordelen over de ontwerpen.

De volgende categorieën zijn aanwezig voor de Bar Shirt Award:

1) Beste nieuwe bar gerelateerde t-shirt slogan 2009, waarvan de te winnen prijs 20 Gin Basil Smashes zijn.

2) Beste Classic Bar T-Shirt 2009, waarvan de prijs nog onbekend is.

3) Meer categorieën volgen naar alle waarschijnlijkheid.

In de jury zitten tot nu toe Mario Kappes, Marcel Baumann, Jörg Meyer, Angus Winchester, Xavier Padovani en John Gakuru.

De competitie begint op 4 oktober om 6.00 pm en zal eindigen op 7 oktober 6.00 am, de jury zal bar shirts fotograferen op de BCB tijdens de dag en door heel Berlijn in de avonduren. Shirts moeten gedragen worden om mee te kunnen doen en alle shirt zullen zo snel mogelijk op de site van de Bar Shirt Awards worden geplaats. De genomineerden zullen bekend worden gemaakt op 8 oktober 2009 waarvan de winnaar op 15 oktober wordt uitgeroepen.

getipt door: Angus Winchester op Facebook
foto’s: Bar Shirt Award

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!