Home / Artikelen  / Bacardi Legacy Challenge: The Photoshoot

Bacardi Legacy Challenge: The Photoshoot

banner

Afgelopen week vonden de fotoshoots plaats voor de Bacardi Legacy Cocktail Competition. 25 topbartenders stonden in de rij voor de Vesper bar in Amsterdam om in de spotlight te staan tijdens de jaarlijkse voorrondes. Er werd flink uitgepakt met cocktailkits in guitarcases, antieke zilveren jiggers, prachtig oud glaswerk, pilootpakken en dan hebben we het nog niet eens over de ingredienten gehad!

Net als altijd werden de heren scherp op de foto gezet door de professionele fotografen van Bacardi en zag alles en iedereen er adembenemend uit. Elke deelnemer mocht zijn cocktail presenteren en zijn inspiratie delen om vervolgens zijn portretfoto’s, spectaculaire werk foto’s en sfeervolle cocktail foto’s direct terug te zien. Je wilt er natuurlijk wel mooi op staan als je wereldwijd in het limited edition cocktail boek van Bacardi komt te staan.

Het niveau is hoger dan ooit dit jaar en het beloofd een spannende finale te worden op 14 november! Wil jij hier bij zijn mail dan naar Ron Simpson (ronsimpson@bacardi.com) en RSVP. Een voorproefje van de cocktails en de foto’s kun je hieronder bekijken.

Foto’s: Team Unlimited

[nggallery id=57]

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!