Home / Artikelen  / Bacardi Legacy Challenge | Laatste kans!

Bacardi Legacy Challenge | Laatste kans!

banner

Zoals jullie al eerder hebben gelezen gaat de Bacardi Legacy Challenge binnenkort weer van start. Aankomende zondag tussen 12.00-20.00 en maandag tussen 11.00-19.00 zullen de welbekende professionele fotoshoots weer plaatsvinden, ditmaal in Vesper Amsterdam.

Velen van jullie hebben zich al ingeschreven via de True Originals website met het recept van jullie ultieme Bacardi cocktail.

De inschrijvingen via True Originals zijn inmiddels gesloten, maar speciaal voor Sensez heeft Bacardi nog 3 plekken beschikbaar gesteld voor de Bacardi Legacy Challenge.

Wil jij een professionele fotoshoot meemaken en tevens kans maken op een geheel verzorgde reis naar Puerto Rico? Mail dan naar ming [at] sensez.nl

Doen dus!

Heb jij je ingeschreven voor de contest, maar geen bevestiging gehad via je opgegeven e-mail. Neem dan zsm contact op met ronsimpson [at] Bacardi.com om alsnog je plek te garanderen.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!