Home / Artikelen  / Absolut Vodka "Absolut Sophie"

Absolut Vodka "Absolut Sophie"

banner

Absolut lanceert in samenwerking met Sokkuan Tye, een opkomende illustrator en winnares van de ‘IN AN ABSOLUT WORLD’ wedstrijd tijdens de Singaporese Design Festival een gelimiteerde collectors editie. Het betreft geen speciale fles zoals we gewend zijn van Absolut, maar een creatie genaamd ‘Absolut Sophie Mirror’.

Het meesterwerk eert de klassieke ‘Bloody Mary’ waarbij de slogan van het vodka merk ‘IN AN ABSOLUT WORLD, EVERY DRINK IS AN EXCEPTIONAL EXPERIENCE’ in het achterhoofd werd gehouden.

Deze samenwerking is ook de start van Absolut om de cocktail cultuur in Singapore te bevorderen.

Sokkuan was voor haar creatie geïnspireerd door een van de legendes van de Bloody Mary waarbij ze haar naam riep in een spiegel om haar op te roepen en zo een alter ego creëerde genaamd Sophie Black.

De in Singapore wonende illustrator legt het als volgt uit “I adore people and things in harmonious contradictions. Sophie Black, my alter ego who exists in a world of pseudo reality, is the epitome of such paradox. Playing on the well-known Bloody Mary legend, my design of this multifaceted handheld mirror reflects my fascinations with dark, quirky, mysterious yet beautiful essences exuded by both Bloody Mary and Sophie Black.”

De ‘Absolut Sophie’ is exclusief en gelimiteerd verkrijgbaar in Singapore bij aankoop van twee flessen Absolut Vodka.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!