Home / Artikelen  / Absolut Black Edition

Absolut Black Edition

banner

Absolut 100 onthuld een luxe en gelimiteerde oplage van haar Absolut 100 Father’s Day Black edition. Het vodka merk heeft voor deze creatie samengewerkt met drie bekende artiesten die exclusief wordt verkocht in São Paulo.

Pedro Brando

Juwelier ontwerper Pedro Brando heeft twee verschillende versies gecreëerd voor deze speciale gelegenheid – een met een zilveren hanger in de vorm van een schedel en een met een zilveren ring. ($650)

Stone Bonker

Ook Stone Bonker’s designer John Henry Cooper heeft twee versies op de markt gebracht waarbij hij klassieke elementen van de pak heeft genomen, een stropdas gemaakt van Italiaans zijde die op 2 verschillende manieren om de flessenhals zijn gebonden. ($350)

Optica Ventura

Als laatste zijn er ontwerpen van Optica Ventura. Twee flessen die geleverd worden met grote zonnebrillen en een zwarte hoes met de naam “Absolut 100”

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!