Home / The Fabulous Shaker Boys  / Winnaar eerste ronde Cointreau Contest: ZEEZICHT BREDA!

Winnaar eerste ronde Cointreau Contest: ZEEZICHT BREDA!

banner

Het heeft even op zich laten wachten omdat niet alle mystery visits al geweest waren. Maar nu is het toch echt zo ver, en is de eerste ronde definitief klaar!

In de laatste nieuwsbrief hebben we het al bekend gemaakt, maar de officiele winnaar van de eerste ronde is ZEEZICHT BREDA! Ongelofelijk knappe prestatie om 46 van de 50 punten te scoren en daarom nogmaals de felicitaties voor deze mannen. Omgerekend een 9,2… wij van de organisatie hebben het vroeger nooit gepresteerd op school.

In het begin van de competitie hebben we al door laten schemeren dat er na elke ronde een winnaar gekroond zal worden en dat daar een prijs bij hoort waar iedereen gelukkig van zou worden.

Voor ons bleef het ook tot het laatste moment een verrassing, omdat de prijs beschikbaar is gesteld door Cointreau, maar nu hebben we dan eindelijk het verlossende telefoontje gehad waar ook aan ons de prijs bekend werd gemaakt.

Zeezicht Breda, bij deze willen wij jullie feliciteren met:
4 VIP-kaarten voor Loveland Festival op 13 augustus te Amsterdam!!!
Maar dat is nog niet alles… ook winnen jullie een hotelovernachting in één van de Franse Boutique Hotels te Amsterdam.
Misschien een ideetje om deze hotelovernachting te doen van 13 op 14 augustus? Dit alles zal aan jullie persoonlijk overhandigd worden door Cointreau’s nieuwe Brand Ambassador Stefanie. Zij neemt zo spoedig mogelijk contact met jullie op om een datum te prikken.

Via deze weg willen we jullie nog maar eens extra benadrukken dat we ook na de creatieve ronde weer met een mooie prijs zullen komen. Voor deze prijs beginnen jullie allemaal gewoon weer bij 0 en maken jullie dus allemaal nog evenveel kans. Laat dit nog maar eens een extra stimulans zijn!

Nogmaals, heel veel succes in deze creatieve ronde en we zullen jullie deze week een laatste update geven van de tussenstand!

POST TAGS: