Home / The Fabulous Shaker Boys  / Einduitslag creatieve rond

Einduitslag creatieve rond

banner

Eindelijk is het zover… de kaarten zijn geschud en de definitieve uitslag is bekend! Na 9 intensieve en creatieve weken is het dan nu tijd om de creatieve ronde af te sluiten en de winnaar hiervan bekend te maken. Laten we voorop stellen: jullie hebben het ons verschrikkelijk moeilijk gemaakt. Vooral bovenin het klassement werd hard gestreden voor de eerste plek en daarin werd al snel duidelijk dat deze teams ontzettend gewaagd waren aan elkaar. Elke week werden we weer verrast met posts die al onze verwachtingen overtroffen.

Graag willen we jullie nog even een aantal highlights voorleggen die we tegen zijn gekomen deze weken. De creatieve ronde begon natuurlijk goed met MOMO die de toon zette. Met hun reis door de wereld hebben ze ons elke week weer vermaakt met leuke verhalen en cocktails.

Wat ons verder opviel was het laat opgang komen van Zussen. Ze zijn van ver gekomen en uiteindelijk toch hoog in het klassement geeindigd. Ook Bar Italia heeft op het laatst een tandje bijgezet en laten zien dat ze horen in de kopgroep. Helaas hebben we van beide teams te weinig innovatie gezien, waardoor zij uiteindelijk de meerdere moesten erkennen aan Zeezicht, Door 74 en MOMO. Desalniettemin, ontzettend goed gedaan en als jullie hoge ogen gooien tijdens de 2e visit zullen jullie mogelijk degene zijn die zich mogen melden in de Grande Finale!

Komen we aan bij de winnaar van deze ronde. Zoals eerder al genoemd: Het was ontzettend moeilijk om de knoop door te hakken, maar na de nodige discussies was daar dan toch uiteindelijk het moment om een beslissing te nemen:

De winnaar van de creatieve ronde is: Door 74!!

Vooral door de combinatie van creativiteit, hilariteit en professionaliteit vinden wij dat Timo met zijn team een unieke prestatie geleverd heeft. We zijn keer op keer weer verrast met de meest originele recepten en de dosis humor die gebruikt werd was ronduit geniaal. Ze waren niet alleen de eerste met een Burlesque avond, maar ook hebben ze ons een stukje zelfspot laten zien met hun outfits die wij erg waarderen. Ook met hun filmpje “The Octopus & the Intoxicator” zijn ze uniek geweest. Aangezien zij de enige zijn geweest met filmmateriaal hebben ze hier dan ook goed op gescoord en was dit ook de alles beslissende post in deze ronde. Dat geeft maar eens aan hoe dicht het allemaal bij mekaar zat.

Uiteraard gaan er ook grootse complimenten uit naar Zeezicht Breda. Ongelooflijk om te zien hoe gedreven Rick en zijn team is en hoe professioneel ze te werk gaan. Wij kunnen in ieder geval zeggen: Er zal veel moeten gebeuren, zien we Zeezicht niet terug in de finale. Als laatste willen we jullie allen weer bedanken voor jullie inzet in deze ronde en wensen we jullie alle succes toe tijdens de visits die gepland staan de komende 2 weken!!

Venue Einduitslag ronde 1 Creatieve ronde Totaal
Bar Italia 48 134 182
Breakaway 61 96 157
Club NL 30 72 102
The College 74 84 158
Door 74 74 200 274
Fellini 34 72 106
Little Buddha 74 112 186
Marquee 56 72 128
MOMO 38 148 186
Mundial 30 104 134
Quasi Molo 48 76 124
Zeezicht 100 154 254
Zussen 48 122 170

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!