Home / The Fabulous Shaker Boys  / Cointreau Update

Cointreau Update

banner

Het is weer dinsdag en dat betekent natuurlijk weer een update van onze kant! Deze week is ons testpanel wederom Nederland doorgescheurd om de andere helft van de teams te bezoeken en ook deze week kunnen we weer zeggen: Wat was het genieten!

Vooral de combinatie van creativiteit en professionaliteit hebben wij bij velen van jullie tot onze grote tevredenheid terug gezien. Het is nu duidelijk zichtbaar dat jullie weten waar wij onze focus leggen en jullie spelen hier boven verwachting op in!

Hierdoor zien we het niveau stijgen en dat is natuurlijk goed voor de competitie onderling, maar helaas is het moment dan nu officieel daar: De voorrondes zijn afgerond! We zullen er maar verder niet omheen draaien: Vandaag zullen de finalisten niet bekend gemaakt worden. Deze week kunnen jullie de creativiteit van jullie rivalen aanschouwen op het blog door middel van een willekeurig gekozen signature cocktail. Hier zullen jullie het deze week mee moeten doen, aangezien wij nog even de tijd nodig hebben om alle scores te verwerken.

Begin volgende week zullen wij de finalisten (telefonisch) benaderen om hun het goede nieuws te vertellen. Hierna zal de definitieve einduitslag ook op het blog verschijnen en zullen wij van elk team nog een verslagje publiceren over onze ervaringen tijdens deze alles beslissende 2e visit.

Hierna zullen jullie meteen allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de grande finale! De datum is nog onder voorbehoud, maar graag zouden we jullie alvast willen vragen om dinsdag 6 september 2011 te blokken in jullie agenda. Net als vorige week willen wij ook deze week gebruik maken van de situatie om de bezochte teams ontzettend te bedanken voor de gastvrijheid en het enthousiasme waarmee wij ontvangen zijn! Voor vragen zijn wij nog altijd telefonisch te bereiken op het nummer 020-320 95 12 of mailen kan natuurlijk ook naar Jorrit!