Home / The Fabulous Shaker Boys  / Cointreau Update

Cointreau Update

banner

De creatieve ronde is officieel ten einde, de winnaar is bekend en dus gaan we door naar de 2e visit! Helaas alweer de laatste ronde voordat we aankomen bij de Grande Finale… Dit keer dus geen mysteryvisit, maar een geplande zodat jullie je allemaal optimaal kunnen voorbereiden op het daadwerkelijk uitserveren van jullie signature cocktails.

We gaan in een sneltreinvaart door en dus hebben we de eerste week met visits alweer achter ons gelaten. We hebben de signature cocktails van de volgende barren al mogen proeven en bewonderen: Bar Italia, Fellini, Door 74, Marquee en BreakAway.

We zullen nog niks loslaten over het niveau dat deze teams hebben gehaald. Het enige dat we kunnen zeggen is dat wij onze baan momenteel totáál geen straf vinden! Deze week zullen wij van elk bovengenoemde team 1 cocktail posten op het blog, zodat iedereen kan ervaren hoe creatief jullie bezig zijn geweest. Volgende week zullen de signature cocktails van de barren op het blog voorbij komen die deze week aan de beurt zijn om hun kunsten aan ons te showen. Ook bij deze posts zullen wij geen op-/aanmerkingen plaatsen, zodat we de spanning er tot op het laatste moment inhouden. Momenteel zijn we ook druk bezig met het organiseren van de Grande Finale. De datum hiervan staat nog niet officieel vast, maar hoogstwaarschijnlijk is deze begin volgende week bekend. Uiteraard worden jullie als deelnemers als eerste op de hoogte gesteld hierover en zullen jullie z.s.m. een persoonlijke uitnodiging van ons ontvangen.

Hierbij willen wij de teams die we afgelopen week bezocht hebben nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid en voor de teams die deze week aan bod komen: Heel veel succes!!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!