Home / The Fabulous Shaker Boys  / Cointreau Contest Update

Cointreau Contest Update

banner

Na 3 spannende weken komt er dan nu een einde aan de mysterybezoeken. Bedankt voor de tijd die jullie hebben vrijgemaakt voor de mysteryguest, maar daarnaast vooral voor de duidelijk aanwezige energie die jullie er allemaal in stoppen. Het belooft in ieder geval een spannende eindstrijd te worden! We willen via dit artikel nog eens duidelijk benadrukken dat de teams die de eerste ronde minder gescoord hebben niet hun hoofd moeten laten zakken.
Realiseer je dat er de komende 2 rondes beduidend meer punten te verdienen zijn!! Jullie kunnen de actuele tussenstand uiteraard volgen via Sensez.

Punten verdienen met posten op blog:
Om jullie alvast een idee te geven hoeveel punten er te behalen zijn in de creatieve ronde zullen wij deze week al met een tussenstand komen (uiterlijk woensdag). Vanaf nu zullen we jullie hier elke week een virtuele update van geven. Dit houdt in: Wat zou de einduitslag zijn als we nú zouden stoppen met de contest.

Hieruit blijkt hoe belangrijk het is dat jullie nu fanatiek moeten gaan posten. Er vinden namelijk allemaal mooie Cointreau gerelateerde activiteiten plaats in jullie bars, maar zolang wij er niks van weten kunnen wij er ook geen punten aan toekennen. Dus: Geen posts op Sensez, geen punten!!

Aangezien er nog vrij weinig posts geplaatst zijn willen we jullie een extra kans geven.
Dit door middel van 4 extra posts, dus 8 posts in totaal de komende 2 weken.

Derde ronde (2e bezoek)
Ook zullen wij z.s.m. de criteria-punten aan jullie door communiceren van de 3e ronde zodat jullie je daar vroegtijdig op kunnen concentreren. Jullie zullen merken dat we ons in deze ronde voornamelijk zullen focussen op teamwork en de kwaliteit van de signature-cocktails die jullie geblogd hebben. Tijdens dit bezoek vragen wij jullie 3 signature-cocktails te maken en hier is uiteraard weer alle creativiteit toegestaan (Goed voorbeeld MOMO: Food pairing, maar hier zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden) Er zal ook van tevoren een afspraak gemaakt worden met jullie dus het zal geen mysterybezoek worden. Deze 2e visit zal plaatsvinden tussen 11 juli en 1 augustus 2011.

Felicitaties Zeezicht Breda:
Ondanks dat er dus in de eerste ronde in verhouding weinig punten te behalen waren, willen we niet onder stoelen of banken schuiven dat Zeezicht een unieke prestatie heeft geleverd.
Namens de hele organisatie willen wij hun dan ook van harte feliciteren met het winnen van ronde 1!

46 van de 50 punten behalen is in onze ogen een geweldig resultaat en daarom zullen zij op basis van de eerste ronde naast de meeste punten ook nog een mooie prijs ontvangen.
Rest ons niks anders om jullie ontzettend veel succes, maar ook heel veel plezier te wensen in deze 2e creatieve ronde!

CHEERS!!