Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Girls Love Bartenders | Cointreau Rendezvous Competitie edition

Girls Love Bartenders | Cointreau Rendezvous Competitie edition

cointreau-fizz
banner

De derde editie van Girls Love Bartenders op maandag 29 oktober is weer achter de rug. Door 74, Feijoa en Cointreau hebben wederom hun handen ineen geslagen voor dit succesvolle concept. Deze speciale editie stond in het teken van de creatieve ronde van de Cointreau Rendezvous Competitie. Special hiervoor hebben we mede door Cointreau een video sfeerimpressie in plaats van foto’s kunnen maken.

Girls Love Bartenders | De stars of the evening

De bartenders die ditmaal hun kunsten mochten vertonen waren Anne (de Duivel), Jasmijn (Andrew’s bar), Jim en Leon (Bar Italia), Ciro & friends (Andrew’s bar), Jarl & friends (HPS), Sarah (Barsupport), Marc (Skyy bar), Ben de bartender killer, Ten minute Tess, Tequila Thomas, Tropical Lorenzo, Mister Crown en een heuse mysterie bartender. Wil je weten wie de mysterie bartender is? Bekijk dan het filmpje wat je verderop in het artikel vind.

Kevin’s laatste barshift

Naast dat het weer een geweldige avond was, stond de avond ook in het teken van Kevin Kroon’s laatste barshift in Nederland. Hij mocht namelijk samen met de mystery bartender vanaf 23.00 achter de bar plaatsnemen om zijn laatste drankjes te maken in ons koude kikkerlandje. Special hiervoor had hij een drinks menu samengesteld met namen die allemaal wat met hem te maken hadden zoals; barparazzi en natuurlijk iets met hoedjes. Cointreau en Sensez wensen Kevin heel veel succes en vooral plezier in Curacao bij Vegas 360.

Video Girls Love Bartenders

Bekijk hier de sfeerimpressie van Girls Love Bartenders editie 3. Tip, zet de instellingen op HD.


Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!