Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Cointreau Rendezvous | Winnaar intro ronde

Cointreau Rendezvous | Winnaar intro ronde

cocktail
banner

Het moment is daar. De winnaar van de eerste ronde van Cointreau Rendezvous is bekend. We hebben de deelnemende zaken gevraagd om zich in deze eerste ronde voor te stellen aan het publiek en aan elkaar. Er zijn enkele zeer leuke en creatieve dingen bij ons binnengekomen en het was voor de jury dan ook zeker niet makkelijk om een keuze te maken.

Nu is het natuurlijk altijd leuk om als eerste te eindigen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je dan ook nog eens iets wint. Voor de winnaar van deze intro ronde hebben we dan ook een geweldige prijs bedacht. Het winnende team van ronde 1 krijgt namelijk 4 kaarten voor Sensation White op 7 juli twv 80 euro per stuk, aangeboden door Maxxium NL! Een van hun merken, BOLS staat hier met een prachtige bar dus vergeet vooral niet een lekkere cocktail te proeven!

Het is tijd om de winnaar bekend te gaan maken. De jury roemde deze bar omdat zij alles hebben laten zien van zichzelf maar vooral ook de veelzijdigheid van Cointreau hebben laten terugkomen in deze kennismakingsronde. De nummer 1 plek voor de eerste Cointreau Rendezvous 2012 intro ronde is voor……Stockholm!!!

Namens Cointreau en Sensez willen wij Stockholm van harte feliciteren met deze eerste plaats. Jullie mogen dus met vier personen naar Sensation op 7 juli in de Amsterdam Arena. Jullie zullen spoedig bericht ontvangen omtrent jullie prijs.

Hieronder hebben we nog de complete uitslag van de eerste ronde voor jullie. Alle behaalde punten zullen worden meegenomen in de totale score dus mocht jouw bar nu in deze ronde minder punten hebben gescoord, dan is er nog steeds niks aan de hand, want er zijn nog genoeg rondes waarin jullie punten kunnen verdienen.

Winnaar intro ronde Cointreau Rendezvous

1. Stockholm (35 punten)
2. Blush (28 punten)
3. Feijoa (25 punten)
4. Zeezicht (23 punten)
5. Door 74 (21 punten)
6. Zussen (19 punten)
7. BED (17 punten)
8. Cafe Cafe (15 punten)
9. TOFF (13 punten)
10. De Buuren (1 punt)

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!