Home / Cointreau Best Bartender  / Zussen continues | Door Zussen

Zussen continues | Door Zussen

banner

Ben je opzoek naar een fantastische Cointreau ervaring die je niet snel zult vergeten, kom dan naar Zussen in Utrecht. Wil je een keer wat anders dan een Cosmopolitan of een Margarita, wij hebben een echte specialiteit van Zussen; de Cointreau Sour…. met Bourbon, Lemon, Vanilla syrup en uiteraard Cointreau! Het is onze meest verkochte Cointreau cocktail en ook de cocktail waar wij de meeste complimenten over mogen ontvangen.

Cointreau is overal in Zussen aanwezig, dus ook in onze workshops die wij regelmatig geven, ontbreekt Cointreau zeker niet. Wij leggen de gasten uit waarom we bijvoorbeeld werken met Cointreau. Eén van de belangrijkste redenen waarom wij Cointreau gebruiken is omdat het de likeur met de hoogste concentratie essential orange oils is. In de workshop laten we zien dat Cointreau een belangrijk ingrediënt is in vele bekende cocktails.

Onderstaand hebben we nog enkele foto’s voor je van onze inmiddels beroemde Cointreau Sour en van een cocktail workshop.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!